200 g tanko izrezanih fileta svježeg lososa
125 g rikule
DRESSING
sok od 2 limuna
4 žlice extra djevičanskog maslinovog ulja
par kapi soka od narandže
pola žličice šećera
1/4 žličice soli
i još….
200 g mini rajčica
125 h mozzarelle
kapare
masline
125 g rikule
DRESSING
sok od 2 limuna
4 žlice extra djevičanskog maslinovog ulja
par kapi soka od narandže
pola žličice šećera
1/4 žličice soli
i još….
200 g mini rajčica
125 h mozzarelle
kapare
masline
Rikulu operite, osušite i poslažite na pladanj. Filete lososa narežite na male komade i poslažite po rikoli. Iscijeđeni sok od jednog limuna prelijte preko lososa i rikole.
Za dressing iscijedite sok od drugog limuna, dodajte mu maslinovo ulje, šećer, sol, par kapi soka od narandže i dobro promiješajte. Rajčicu i mozzarellu narežite i poslažite na pripremljenu salatu. Po želji dodajte masline i kapare i sve prelijte pripremljenim dressingom. Rashladite i poslužite.