četvrtak, 28. svibnja 2015.

Moda koju volimo: maksi suknje

























Pronađite inspiraciju u našim prijedlozima, kombinirajte i nosite
Jedna maksi suknja u pravoj boji može biti inspiracija za bezbroj različitih outfita! Ovaj ljetni komad odjeće vrlo je popularan među ženama, a ako ga još uvijek nemate u svom ormaru - svakako ga nabavite ove sezone. Suknja se prilagođava svakoj građi tijela, kao i stilu, a možete je pronaći u različitim bojama i materijalima.

Bilo da kombinirate outfit za svečaniju priliku ili više volite boho stil i šarenilo, maksi suknja pruža sve. Uskladiti je možete s najobičnijim majicama, košuljama, traper jaknom, maramama. Nama se najviše sviđa činjenica da su ove suknje nosive u svim prilikama, a i to da su materijali lagani i prozračni.

Mnogo žena ima odbojnost prema dugim suknjama iz razloga što misle da ih proširuju. Međutim, važno je samo znati odabrati pravi kroj i model koji pristaje vašem obliku tijela. Praktičnost je jedna od stvari zašto je maksi suknja posebno - može se kombinirati i prilagoditi svakoj ženi.

 
Izvor: Bershka, C&A, H&M, Mango,
Zara, s.Oliver, Pinterest
 
Pinterest kombinacije

Ima li bolje inspiracije za outfit i modne kombinacije od Pinteresta? Vjerujemo da nema, pa kao i u svakom našem tekstu o modi i ovaj put vam donosimo super kombinacije.
 




 
H&M

Iako je H&M ponuda za sada skromna, maksi suknje koje smo pronašli na njihovoj web stranici mogu zadovoljiti želju za prvim ovakvim odjevnim komadima za sezonu proljeće/ljeto.


 

  • C&A

    Vjerujemo da će nas C&A iznenaditi s brojnim novitetima kroz ljeto, a za sada donose sljedeće...
     

  • Bershka

    Na web stranici Bershke pronašli smo (za sada) dvije maksi suknje. Vjerujemo da će se ova ponuda uskoro proširiti... Za razliku od ostalih brendova, Bershka je izašla s maksi suknjama s prorezom.
     
  • Mango

    Raznolika ponuda - šareno, traper, jednobojno, cvjetno. Birajte sami!
     








    • s.Oliver

      Ako želite uložiti u kvalitetnu maksi suknju, svakako birajte s.Oliver.

       



      • Zara

        Zara uvijek nudi prepoznatljiv stil koji izrazi osobnost žene, pa tako i ovaj put svojom ponudom maksi haljina!
         





Nema komentara:

Objavi komentar