petak, 2. siječnja 2015.

BEĆAR KOCKE


Krema 1: 
  • 25 dag smokava
  • 10 dag grozdica
  • 15 dag secera u prahu
  • 2 zlice cvrstog
  • pekmeza
  • kora i sok od jedne neprskane narance
Krema 2: 
  • 25 dag oraha
  • 25 dag secera u prahu
  • 1,2 d I mlijeka
  • 1 zlica ruma
Krema3:
  • 4 zumanjka
  • 15 dag secera u prahu
  • sok od pola limuna
  • 15 dag margarina
Priprema: 
Pripremiti 4 lista oblatne. Samljeti smokve, grozdice i narancu, dodati pekmez i secer te sve izmijesati. Kremom premazati jedan list oblatne i prekriti drugom oblatnom.
Priprema: 
Mljevene orahe i secer preliti kipucim mlijekom i rumom. Ohladiti, kremom premazati drugu oblatnu i prekriti trecom oblatnom.
Priprema: 
Zumanjke i secer kuhati na pari i u ohladeno dodati izradeni margarin i sok od limuna. Kremom premazati trecu oblatnu i pokriti cetvrtom tako da glatka strana bude okrenuta prema gore.

Nema komentara:

Objavi komentar