- 25 dag smokava
- 10 dag grozdica
- 15 dag secera u prahu
- 2 zlice cvrstog
- pekmeza
- kora i sok od jedne neprskane narance
- 25 dag oraha
- 25 dag secera u prahu
- 1,2 d I mlijeka
- 1 zlica ruma
- 4 zumanjka
- 15 dag secera u prahu
- sok od pola limuna
- 15 dag margarina
Pripremiti 4 lista oblatne. Samljeti smokve, grozdice i narancu, dodati pekmez i secer te sve izmijesati. Kremom premazati jedan list oblatne i prekriti drugom oblatnom.
Priprema:
Mljevene orahe i secer preliti kipucim mlijekom i rumom. Ohladiti, kremom premazati drugu oblatnu i prekriti trecom oblatnom.
Priprema:
Zumanjke i secer kuhati na pari i u ohladeno dodati izradeni margarin i sok od limuna. Kremom premazati trecu oblatnu i pokriti cetvrtom tako da glatka strana bude okrenuta prema gore.
Nema komentara:
Objavi komentar